BuiltWithNOF

 

 

(foto 0607) Indeling van slaapverblijf 3J22 tussen BB buitenwand en de voormachinekamer (VMK). Voor opnamen in dit verblijf zie enkele foto’s hieronder.

(foto 0317) Opname van groep elektromonteurs in het slaapverblijf 3J22. Potje kaarten aan een van de twee de bakstafels. Op deze foto o.a. Aart Maas, Eddie Maas, Roel van Hoorn en Fred Bijl.
Foto ontvangen van Aart Maas.

(foto 0318) Hier nogmaals het slaapverblijf 3J22 waar enkele monteurs de gitaar hanteren. Met o.a. van links naar rechts op de foto de webmaster, Rob Grootenboer, Henk Terwindt en geheel onder Henk Wiggers en daar achter Ben Hollander. Wie de andere namen weet mag deze mailen.
Foto ontvangen van Aart Maas.

(foto 0327) Nogmaals gitaar optreden in het slaapverblijf. Van links naar rechts op deze foto: Steven Visser, Aart Maas, Rob Grootenboer, Ben Hollander en Henk Terwindt.
Foto ontvangen van Aart Maas.

(foto 2791) Cor in het slaapverblijf 3J22, bij de stopkontakten en spiegel voor het elektrisch scheren. Dit was onderaan de trap naar het slaapverblijf. Boven zijn hoofd tegen de wand het bordje met VMK AZ, aan de andere zijde is de voormachinekamer.
Foto ontvangen van Cor van Griensven.

(foto 2431) Het slaapverblijf van de elektromonteurs 3J22 in kleur. Staand links Evert Aaij, geheel rechts Wim van Es, de kaartspelers links Bertus Krijgsman, midden De Bruin en rechts Frits Huebert.
Foto ontvangen van Wim van Es.

(foto 2432) Nogmaals 3J22 waar een kaartje wordt gelegd aan de bakstafel bij de trap. Staand in het midden Ad Becude en rechts Wim van Es, verder de kaartspelers als boven.
Foto ontvangen van Wim van Es.

(foto 3704) Nogmaals een opname in het slaapverblijf 3J22 met in het midden van links naar rechts de elmnt’s Lieuwe Hoeksma, Ton van Diepen en Frans Pigmans en midden onder Jan Hilberdink, wie weet de namen van de elmnt’s links boven en rechts onder ??
Foto ontvangen van Ton van Diepen.

Aanvulling door Kees Lagendijk: Rechts op de foto is Theo Oosting.

(foto 1600) Machinisten aan de bakstafel(s) in het slaapverblijf van de “kouwe-boel”. Wie namen weet van deze machinisten mag deze mailen.
Foto ontvangen van Alex Bruinooge.

Aanvulling door Rudy Doedens: Links onder op deze foto de machinist v.d. Lelie, drummer van de Doorman band en rechts onder de klpmach. Brouwer van de koeltechniek.

(foto 1602) Opbergkast voor persoonlijke spullen in het slaapverblijf van de “kouwe-boel”, waar men een “modern boegbeeld” bewonderde. Aan boord kwam men vrij gemakkelijk ‘uit de kast’.
Foto ontvangen van Alex Bruinooge.

(foto 2519) Machinisten van o.a. de “koude boel” in het slaapverblijf 5H10.12 naast de dieseldynamokamer achter.
Foto ontvangen van Daan Kaakebeen.

(foto 2520) De inzender van de foto’s, de machinist Daan Kaakebeen, in zijn slaapverblijf klaar om in kort wit te gaan passagieren in “de West”.
Foto ontvangen van Daan Kaakebeen.

 

Naar vervolg slaapverblijven.

Terug naar bemanning index.

 

[Home] [Indeling site] [Welkom aan boord] [QH-1 '46-'48 index] [R81 '48-'55 index] [R81 '58-'68 index] [Bemanning index] [Algemeen na 1958 (1)] [Het cafetaria 2H20] [In verblijven (1)] [In verblijven (6)] [Op vliegdek (1)] [Op vliegdek (6)] [Passagieren] [Slaapverblijven F en G dek] [Reunie Karel Doorman (1)] [Dekhockey] [Zonnen vliegdek] [Anekdotes index] [Opleidingen index] [Vliegdienst index] [Reizen & havens index] [Gebeurtenissen] [Gastenboek] [Contact]