BuiltWithNOF

 

 

(foto 1431) Tijdens de reis naar de West in 1964 proberen zoveel mogelijk bemanningsleden, voor aankomst Ned.Antillen, dat opvallend witte velletje om te zetten in een meer aangepast (schut)kleurtje. Net Zandvoort maar dan zonder file.
Foto ontvangen van Roel van Hoorn.

(foto 1675) Een geliefd onderwerp om te fotograferen was het bijwerken van het “kleurenschema” en de achterblijvers jaloers maken.
Foto ontvangen van Peter de Haan.

(foto 1676) Foto ontvangen van Peter de Haan.

(foto 3464) Zonnen op het vliegdek ter hoogte van het eiland in februari 1962.
Foto ontvangen van Peter de Haan.

(foto 4118) Even bijkomen en lekker zonnen tijdens een vrij weekend op zee. Met zonnebril de inzender van deze foto Loek Goor.

(foto 4134) Nogmaals een beeld van een zondag op zee en zonnen op het vliegdek.
Foto ontvangen van Loek Goor.

(foto 4135) Net als op het strand allemaal zo dicht mogelijk bij de zee. In dit geval wel even opletten voor het niveau verschil.
Foto ontvangen van Loek Goor.

(foto 4136) Het zonnen even onderbroken om een sportgebeuren in de achterliftput te volgen. Niet iedereen is daar van onder de indruk.
Foto ontvangen van Loek Goor.

(foto 4689) We zien dat de ‘doelpalen’ (rode vaten met ossebloed) voor een dekhockkey wedstrijd al staan opgesteld, of na afloop van een wegstrijd nog moeten worden opgeruimd. Op het achterdek staan een aantal Avengers geparkeerd.

(foto 6239) Wederom een zonnefoto op het vliegdek.

(foto 6237) Zonnen op het vliegdek tijdens periode R81 op het eiland.
Foto ontvangen van Remmo Tollenburg.

(foto 6238) Er heeft een wisseling van Grumman Trackers plaats gevonden op het vliegdek of opname van andere dag.
Foto ontvangen van Remmo Tollenburg.

(foto 6408) Zonnebaden op het vliegdek, kennlijk tijdens een weekend op zee, achter ons een volgjager en verder op de achtergrond kennelijk nog een carrier.
Foto ontvangen van Remmo Tollenburg.

(foto 6979) Verzameling elektromonteurs die aan het kleurenschema werken.
Foto ontvangen van Frits Hueber.

(foto 6980) Nogmaals een aantal elektromonteurs aan het zonnen. Op de voorgrond de kplelmnt “Tikoes”, die zich heeft voorzien van een luxe bedje en een schaduwplek voor z’n slippers.
Foto ontvangen van Frits Hueber.

(foto 6981) Overzicht van de drukte “of the iron beach” aan boord van de Doorman. Op de voorgrond een aan het echte strand denkende elektromonteur.
Foto ontvangen van Frits Hueber.

(foto 7448) Zonnen op het vliegdek tijdens de voorjaarsreis 1964 naar de West met Benny Jeijsman en Cor Borremans.
Foto ontvangen van Cor Borremans.

(foto 7460) Zonnen op het vliegdek met Cor Borremans, Henk Westhuis en Wolfswinkel.
Foto ontvangen van Cor Borremans.

 

 

Terug naar bemanning index.

 

[Home] [Indeling site] [Welkom aan boord] [QH-1 '46-'48 index] [R81 '48-'55 index] [R81 '58-'68 index] [Bemanning index] [Algemeen na 1958 (1)] [Het cafetaria 2H20] [In verblijven (1)] [In verblijven (6)] [Op vliegdek (1)] [Op vliegdek (6)] [Passagieren] [Slaapverblijven F en G dek] [Reunie Karel Doorman (1)] [Dekhockey] [Zonnen vliegdek (1)] [Anekdotes index] [Opleidingen index] [Vliegdienst index] [Wereldreis 1960 index] [Smaldeel reizen  index] [Havens index] [Gebeurtenissen] [Gastenboek index] [Contact] [Links] [Untitled729]