BuiltWithNOF

 

 

(foto 0313) Een van de vele fotoís die gemaakt zijn van dit onderwerp, een potje bier drinken in het cafetaria. Hier een groep elektromonteurs bij het lessen van de dorst. Geheel links met flesje bier in de hand Jans Steenbergen.
Foto ontvangen van Jans Steenbergen.

(foto 0316) Wederom een foto van bier drinkende elmntís in het cafetaria. Aan boord op zee, na het vastwerken, de meest voorkomende avondontspanning. De webmaster zit aan het hoofd van de tafel. Geheel rechts kleine Klaassen en vierde van rechts Eddie Maas.
Foto webmaster.

(foto 0320) Nogmaals een opname van een potje bier drinken in het cafetaria.
Foto ontvangen van Nico Schaafstra.

(foto 0321) Hier was kennelijk iets te vieren. Ook het blikje bier onbreekt hier niet.
Foto ontvangen van Nico Schaafstra.

(foto 0322) Hier het pleintje voor de toko (scheepswinkel), waar men uiteraard een biertje kon kopen, maar ook schrijfmateriaal, tandpasta, zeep, kam, scheermesjes etc. Op de achtergrond staat een rij wachtenden die langzaam opschuiven naar het geopende luik van de toko.
Foto ontvangen van Nico Schaafstra.

(foto 1389) Aan dezelfde tafel wederom een groep elmntís in het cafetaria. Op deze foto o.a. Aart Maas en Jans Steenbergen.
Foto ontvangen van Jans Steenbergen.

(foto 1639) Een aantal wassers lessen hun dorst. Wasser was een erg warm baantje en dan ging een koel potje bier er wel in.
Foto ontvangen van Luc van Erkelens.

(foto 1640) Een welverdiend potje bier na al die zweetsokken.
Foto ontvangen van Luc van Erkelens.

(foto 1641) Ja de geur van een sigaar wil ook wel helpen.
Foto ontvangen van Luc van Erkelens.

(foto 2397) Machinisten in het cafetaria na de wacht om even bij te praten bij een potje bier.
Foto ontvangen van Daan Kaakebeen.

(foto 2544) Nogmaals een groep elmntís in het cafetaria met o.a. Fred Bijl, Piet Rijks, Aart Maas en Jans Steenbergen.

(foto 2618) Biertje na de wacht in het cafetaria met: 1. Meindert (de kale) verm. afkomstig uit Heeg, 2. Henk van het Goor, 3. John Lucassen en 4. Ton AriŽns.

Aanvulling: de persoon onder nr. 3 is ook herkent als Jan van de Wal. Wie kan daar meer over mededelen.

 

Naar cafetaria 2.

 

 

[Home] [Indeling site] [Welkom aan boord] [QH-1 '46-'48 index] [R81 '48-'55 index] [R81 '58-'68 index] [Bemanning index] [Bemanning voor 1948] [Bemanning 1948-1955] [Algemeen na 1958 (1)] [Het cafetaria 2H20] [In verblijven (1)] [In verblijven (6)] [Op vliegdek (1)] [Op vliegdek (6)] [Passagieren] [Slaapverblijven F en G dek] [Reunie Karel Doorman (1)] [Dekhockey] [Zonnen vliegdek (1)] [Anekdotes index] [Opleidingen index] [Vliegdienst index] [Wereldreis 1960 index] [Smaldeel reizen  index] [Havens index] [Gebeurtenissen] [Gastenboek index] [Contact] [Links] [Untitled729]