BuiltWithNOF

 

 

(foto 2629) Nogmaals een aantal machinisten oa van de katapultploeg bij elkaar voor een biertje: 1. Ton Ariëns, 2. Henk van het Goor, 3. George Knevelman, 4. Meindert (de kale) (of mogelijk Heegstra), 5. John Lucassen.

Aanvulling: de persoon onder nummer 5 is mede herkent als Jan van de Wal. Wie kan daar uitsluitsel over geven.

(2650) Hier in het cafetaria Henk van het Goor, ?, ?, Kreyte.

(foto 2802) Hier even samen voor een verfrissende opsteker. Op de achtergrond is zichtbaar het opschrift van de ruimte achter het cafetaria, namelijk ‘voorliftMK1AZ’. De foto is dus genomen in het cafetaria in de richting van de boeg. Mogelijke namen van de drinkende mariniers zijn: 1e links Phillipi, 1e rechts De Jager en de 3e rechts Bontebal.
Foto ontvangen van Wim van der Meer.

(foto 3036) Opname in het cafetaria tijdens een feestje, staand de kpl Evert Aaij, zittend en ‘beschilderd’ Sjir Soetens en op de achtergrond met ‘snor’ Paul Reuters.
Foto ontvangen van Paul Reuters.

(foto 3037) Opname tijdens carnaval in het cafetaria, rechts de kpl Peeters (zonder  hoed), wie o wie zijn de overigen ?
Foto ontvangen van Paul Reuters.

Aanvulling namen door G.J.Knevelman:
Naast persoon met hoedje links is kpl.mach. Van der Vlugt en daarnaast met snor is de mach. Theo van Oeffelen.

(foto 3039) Nogmaals een opname van het carnaval in het cafetaria. Op de achtergrond de deuropening naar het toko-pleintje.
Foto ontvangen van Paul Reuters.

Aanvulling namen door G.J.Knevelman:
Met gestreept hemd en cowboyhoed is mach. Theo van Hijfte, geknield rechts onder mach. Van Hijfte is met snor mach. Theo van Oeffelen en daarnaast kpl.mach. Van der Vugt.

(foto 3042) Nogmaals het bonte gezelschap aan de tafel in het cafetaria. Links zien we de opening naar het portaal en de trap naar het G-dek. Rechts het luik van het brureau provoost (bruin) en rechts daanaast de deur naar het kantoor van de chef cafetaria. Wie o wie staan er allemaal op deze foto, laat het de webmaster weten via een mailtje.
Foto ontvangen van Paul Reuters.

Aanvulling namen door G.J.Knevelman:
Op voorgrond met gestreept hemd en hoed en blikje Amstel aan de mond is mach. Theo van Hijfte. Met Mexicaanse hoed en snor is de mach. Theo van Oeffelen.

(foto 3463) Foto van bemanningsleden in het cafetaria 2H20 in 1959.
Foto ontvangen van Peter de Haan.
Wie herkent personen op deze foto, gaarne een mailtje naar de webmaster.

(foto 3504) Biertje in het cafetaria met o.a. Jan Dankers.
Foto ontvangen van Hans van Es.

(foto 3505) Nogmaals een biertje in het cafetaria met o.a. Assink, Van Arkel, Steer, Fred Bijlo, Maton, Driessen en Hans van Es.
Foto ontvangen van Hans van Es.

(foto 3575) Een sigarenrookwedstrijd in 1965-1966, tijdens een verblijf op de werf van Wilton Fijenoord, in het cafetaria onder leiding van Johnny Kraaykamp.
Foto ontvangen Rinus Nonnekes.

(foto 3576) Aan deze wedstrijd deden o.a. mee de vgmr Elzenga, Bohres en Nonnekes.
Foto ontvangen Rinus Nonnekes.

 

Naar cafetaria 3.

 

[Home] [Indeling site] [Welkom aan boord] [QH-1 '46-'48 index] [R81 '48-'55 index] [R81 '58-'68 index] [Bemanning index] [Bemanning voor 1948] [Bemanning 1948-1955] [Algemeen na 1958 (1)] [Het cafetaria 2H20] [In verblijven (1)] [In verblijven (6)] [Op vliegdek (1)] [Op vliegdek (6)] [Passagieren] [Slaapverblijven F en G dek] [Reunie Karel Doorman (1)] [Dekhockey] [Zonnen vliegdek (1)] [Anekdotes index] [Opleidingen index] [Vliegdienst index] [Wereldreis 1960 index] [Smaldeel reizen  index] [Havens index] [Gebeurtenissen] [Gastenboek index] [Contact] [Links] [Untitled729]