BuiltWithNOF

 

 

Van de liftput(ten) werd dankbaar gebruik gemaakt voor diverse sporten en ontspanning.

(foto 0570) Een volleybal competitie in de voorliftput. De overige teams kijken naar de verrichtingen van het zestal elektromonteurs. Op de achtergrond zien we de Sikorsky helicopters en de Grumman Trackers geparkeerd staan. Links op de voorgrond Bert Drijfhout en verdedigend achter in het veld  Kees Grinwis.
Foto webmaster.

(foto 0571) Het heeft er alle schijn van dat de elektromonteurs hier scoren. Op de achtergrond kijkt Hubert Lahey gespannen toe. Van de monteur rechts weet ik geen naam meer. Hoog voor het net Kees Grinwis.
Foto webmaster.

(foto 0572) Ook vanaf het vliegdek kon men de sportwedstrijden in de liftput volgen. Buiten de vele resevestroppen aan de zijkant van de liftput, staat en links in de hoek een reservezuiger met doorn voor de katapult.
Foto webmaster.

Wie weet wat de grote ring en de twee As inhielden en waar deze voor dienden?

(foto 0573) Ook toen waren er reeds lichtwedstrijden. Hier wederom een volleybal wedstrijd bij kunstlicht. We zien hier weer duidelijk de vele reservestroppen en nu rechts in de hoek de reservezuiger met doorn voor de katapult.
Foto webmaster.

(foto 1590) Sporten in de liftput.
Foto ontvangen van Flip Burggraaf.

(foto 3198) Volleybal-wedstrijd in de liftput tijdens een weekend op zee van de najaarsreis in 1962.
Foto ontvangen van Jaap de Moor.

(foto 3835) Opname vanaf het vliegdek, de bal gaat richting fotograaf. In de hangaar enkele tractors en de geparkeerde vliegtuigen.
Foto ontvangen van JHA (Jaap Jansen).

(foto 6205) Nogmaals een opname van een volleybalwedstrijd in de voorliftput.
Foto ontvangen van Jaap de Moor.

 

 

Naar sport voetbal.

Terug naar bemanning index.

 

[Home] [Indeling site] [Welkom aan boord] [QH-1 '46-'48 index] [R81 '48-'55 index] [R81 '58-'68 index] [Bemanning index] [Algemeen na 1958 (1)] [Het cafetaria 2H20] [In verblijven (1)] [In verblijven (6)] [Op vliegdek (1)] [Op vliegdek (6)] [Passagieren] [Slaapverblijven F en G dek] [Reunie Karel Doorman (1)] [Dekhockey] [Zonnen vliegdek] [Anekdotes index] [Opleidingen index] [Vliegdienst index] [Reizen & havens index] [Gebeurtenissen] [Gastenboek] [Contact]