BuiltWithNOF

 

 

(foto 2793) Op de voorgrond twee elektromonteurs links Karel van Reijn en rechts De Bruin ?
Foto webmaster.

(foto 2794) Foto webmaster.

(foto 3041) Zonnen op het vliegdek, oa door drie elektromonteurs op de voorgrond, links Paul Reuters, midden Sjir Soetens en rechts op de foto Hubert Lahey. Kennelijk op een zondag voor anker omdat er ook in de achter liftput gesport wordt. Gezien de handeling van de vier op de voorgrond is kennelijk de ‘ijscoman’ net langs geweest.
Foto ontvangen van Paul Reuters.

(foto 3170) Enkele machinisten werken hun kleurenschema bij in de catwalk langs het vliegdek. Op deze foto Rudy Doedens met gitaar en verder Koevoets en Weening ?
Foto ontvangen van Rudy Doedens.

(foto 3583) Ook enkele vliegtuigmakers proberen een fraai kleurtje aan te brengen.
Foto ontvangen van Rinus Nonnekes.

(foto 3584) Op zo,n moment kun je rustig enkele gebeurtenissen overdenken of misschien ‘hoeveel sneeuw ligt er nu in Nederland’.
Foto en beeltenis van Rinus Nonnekes.

(foto 3937) Velen bleven werken aan het kleurenschema. Een enkeling, links op de foto, moesten gewoon werken.
Foto ontvangen van Ger Burgers.

(foto 4033)

(foto 4034)

(foto 4665) Groep (laag)vliegers zonnend op luxe bedjes op hun landingsplek en kijkend in de richting van de ‘batsman’ welk sein hij gaat geven. Zal wel een ‘wave off’ worden.
Foto ontvangen van Jaap de Moor.

 

Naar zonnen 3.

Terug naar bemanning index.

 

[Home] [Indeling site] [Welkom aan boord] [QH-1 '46-'48 index] [R81 '48-'55 index] [R81 '58-'68 index] [Bemanning index] [Algemeen na 1958 (1)] [Het cafetaria 2H20] [In verblijven (1)] [In verblijven (6)] [Op vliegdek (1)] [Op vliegdek (6)] [Passagieren] [Slaapverblijven F en G dek] [Reunie Karel Doorman (1)] [Dekhockey] [Zonnen vliegdek (1)] [Anekdotes index] [Opleidingen index] [Vliegdienst index] [Reizen & havens index] [Gebeurtenissen] [Gastenboek] [Contact]